Borgarhus med pool

Borgarhus med pool 4 Bedroom 4 Bathroom

Renoverat borgarhus med privat gård med terrass och pool. Säljs möblerat!

(FSG378) Renoverat borgarhus med gård med pool. Säljs möblerat!

Detta borgarhus har bevarade detaljer som öppna spisar, originalgolv och härliga volymer. Det finns dessutom en privat gård med pool. Boytan är på ca 235 kvm, varav en del på 85 kvm är vind, att inreda efter behov.

På bottenvåningen har du en hall på 15 kvm, öppet vardagsrum på 37 kvm med vedkamin och dörrar till terrassen på 28 kvm på baksidan.

Köket är på 15 kvm och ligger också i direkt anslutning till terrassen (med köksinredning, spis, ugn,fläkt, diskmaskin, kyl, vask och skafferi).

Det finns även ett arbetsrum på 16,5 kvm med öppen spis och wc med handfat.

En trappa upp har du hall på 13 kvm och sovrum på 13 kvm, badrum med badkar, handfat och wc, sovrum på 13 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). Vidare finns sovrum 15,5 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och sovrum 15,5 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Vinden på 85 kvm är isolerad och kan inredas.

Bakom huset har du den privata gården på 12o kvm med pool och plats för parkering.  Poolen är på 7x 3,5m. Det finns även en egen brunn med pump.

Uppvärmning med centralvärme (stadsgas); golvvärme på bottenvåningen och vattenburen värme/element på första våningen. Den årliga fastighetsskatten är på ca 2000 €.

Säljs möblerat, klart att flytta in!

Du har gångavstånd till byns affär, bageri, café, restaurang, pizzeria mm och 5 minuter med bil till närmaste supermarché, 20 minuter till Béziers och mindre än en halvtimme till stränderna vid Medelhavet!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FSG378 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.