Borgarhus med B&B

Borgarhus, B&B 7 Bedroom 5 Bathroom

Borgarhus med både privat bostad och B&B-avdelning med 4 gästrum med egna badrum. Bra intäkter för dig som vill driva vidare en gästverksamhet.

Kontakta Karin

Bra pris! (LEZ550) Borgarhus med både privat bostad och B&B med 4 sovrum/badrum samt en gemensam gård. I en större by nära Narbonne, med bra service, restauranger och simhall.

I detta borgarhus har du både en rymlig privat bostad med tre sovrum på ca 212 kvm och en gäst-del som används som B&B (chambre d’hôtes) på ytterligare ca 113 kvm. Bra intäkter för dig som vill driva en gästverksamhet.

I huvudbyggnaden har du en välkomnande hall och genomgång till den privata gården. 

Det finns vardagsrum/matsal på 57 kvm med öppen spis.

Du har även ett arbetsrum på ca 12 kvm, wc, kök på 13 kvm och innergård på 55 kvm med ingång till B&B-delen.

En trappa upp ligger en hall och tre rymliga sovrum på ca 19 kvm + 19,5 kvm + 22,5 kvm (parkettgolv i original) och badrum på 20 kvm (dusch, badkar, wc och dubbla handfat). 

På andra våningen finns en vind på 88 kvm som är möjlig att inreda, och en fd terrass på 20 kvm där du kan ta av taket igen, om du vill.

I B&B-avdelningen har du: På bottenvåningen ett kök på 21 kvm med matplatser och ett förråd på 5 kvm (linneförråd).

En trappa upp har du ett sovrum på 23 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och sovrum 20 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

 

Två trappor upp har du sovrum på 20 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och sovrum 22 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Huvudbyggnaden värms med centralvärme (olja), det finns reversibel luftkonditionering i gästrummen (värme/kyla).

Det är möjligt att köpa möblerna i gästhuset. Parkering finns i närheten.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: LEZ550 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.