Bekväm villa med utekök och härlig trädgård

Villa 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Bekväm villa med utekök, terrass och stor, härlig trädgård.

Kontakta Karin

(MMP339) Generös villa med stor terrass med utekök under tak och lummig trädgård med litet gästhus.

Här finns en boyta på ca 125 kvm och den härliga tomten är på 1074 kvm.

På bottenvåningen har du kök på drygt 10 kvm, med stora arbetsytor och bra förvaring. Utrustat med spis (glashäll), kyl/frys, micro, ganska ny ugn och diskmaskin.

Bredvid köket har du ett  öppet vardagsrum på hela 42 kvm, med högt i tak, vedkamin och stora glasdörrar som leder ut till den täckta terrassen.

Vedkaminen leder ut varmluft i både vardagsrum, hall och kök. Det finns även reversibel luftkonditionering i vardagsrummet, hallen och i ett av de övre sovrummen, i övrigt el-element.

Den täckta terrassen är på 7,9x 4,3 m i söderläge med vindskydd mot väster och ett bra utekök. Ett otroligt användbart uterum!

Det finns ett sovrum på bottenvåningen på ca 12 kvm, med massivt trägolv (i österläge).

Badrummet på bottenvåningen har  badkar, handfat och wc samt handdukstork.

Det finns även separat wc med handfat och tvättstuga på 7 kvm, inkl. tvättmaskin och bra förvaringsutrymmen.

Garaget är på 21 kvm. Garaget är ljust med 2 fönster (där finns också varmvattenberedaren på 200 l, samt en extra frysbox som också medföljer). I garaget finns också 2 “loft” med  stora utrymmen för förvaring.

En trappa upp ligger två sovrum på ca 12,5 kvm vardera, varav ett ligger åt väster, med massivt trägolv och härlig utsikt.

Det andra sovrummet ligger åt öster. Badrummet på övervåningen har dusch, handfat, wc och handdukstork.

På tomten ligger ett litet gästhus med “sommar-sovrum” med våningssäng (kan ev medfölja).I boden finns också ett mindre kallförråd/matkällare men inte indraget vatten och avlopp. I själva villan är det kommunalt vatten och avlopp.

Trädgården är lummig med flera olika trädgårds-rum och det är gott om plats att anlägga en egen pool eller placera en ovanjords-pool (poolen på bilden ingår ej).

Vid infarten kan du parkera flera bilar på tomten innanför järngrinden.

Det finns många härliga medelhavsväxter i trädgården, som oleander, citronträd, olivträd, mullbärsträd och rosor. Du har också en egen boulebana!

Du har gångavstånd till byns affär, restaurang, mediatek och pizzeria och några minuter med bil till närmaste större by (gång/cykel-avstånd).

Ca 15-20 minuter till den livliga staden Béziers med all service, många restauranger, tågstation och lokal flygplats och en knapp halvtimme till Medelhavets stränder!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MMP339 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.