B&B med trädgård och pool

B&B 6 Bedroom 5 Bathroom

Välrenoverat B&B med trädgård och pool, många bevarade originaldetaljer. Boyta 300 kvm, trädgård 655 kvm och pool 8x4m. I ett populärt område nära Canal du Midi.

Kontakta Karin

SÅLT ! (ID: KBB550)  B&B med trädgård och pool i en populär by, nära Capestang.

8

I detta renoverade borgarhus finns en boyta på 300 kvm samt lada 50 kvm och tomt 655 kvm med pool. Fastigheten drivs som B&B med stadig inkomst.

5

7

På bottenvåningen ligger en pampig entré på 25 kvm. Det finns vardagsrum 28 kvm med dubbeldörrar till trädgården, matsal 28 kvm med öppen spis i original, samt vardagsrum 20 kvm med öppen spis, original samt wc.

4

1

Köket är modernt, 16 kvm med dörrar till glasveranda 14 kvm och till trädgården. Det finns även garage 50 kvm med tvättstuga.

3

6

Trappan är i original. På första våningen ligger sovrum 18 kvm med garderober och eget badrum med wc, sovrum 20 kvm med garderob och eget badrum med wc, sovrum 15 kvm med garderob och eget badrum med wc.  Från hallen kommer man till en täckt terrass på 10 kvm som vetter in mot gården och det finns access till ladan på 50 kvm som kan inredas till extra gästrum/gîte.

15

16

Två trappor upp finns ett stort familje-sovrum på 50 kvm, med kakeldekorationer och eget badrum samt wc.

12

13

Det finns även två mindre sovrum på 14 kvm vardera, som delar på ett badrum och wc.

17

20

På gården finns ett rymligt trädäck med pergola, rabatter och buskar samt en stor pool på 8x4m, fiskdamm, carport och brunn.

8

Huset är renoverat med bevarande av unika tak, originalgolv, dubbeldörrar i trä, öppna spisar och trappa. El, rör och kök är nyrenoverat de senaste åren. Taket är i bra skick, med isolering, det finns 2-glasfönster och centralvärme (olja).

Huset ligger i en levande by med bra service i Minervois-området med närhet till både Béziers och Narbonne, Canal du Midi och badplats i floden Cesse.  B&B-rörelsen har haft en stadig inkomst och är klar att drivas vidare.
Välkommen med din intresseanmälan!

Ange gärna ID: KBB550 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Dela gärna på
Share

Print Friendly, PDF & Email