B&B med privata rum, terrass, gård och garage

B&B 6-8 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Trevligt, renoverat familjehus eller B&B med privata rum, gård och terrass med utsikt!

Kontakta Karin

 (FAU299) Trevligt renoverat byhus med möjlighet till B&B med bra verksamhet, här finns 4-5 rum att hyra ut, privata rum, privat gård, terrass och garage. Lugnt läge i en mysig by bland vinfälten. Kan även användas som ett generöst familjehus !

 

Bo-yta 292 kvm. På bottenvåningen finns ett sovrum på 13 kvm med badrum och ett arbetsrum/strykrum 13 kvm, (möjligt att göra om till gästrum med badrum).Det finns även en kontorshörna på 6 kvm, privat kök och vardagsrum på 58kvm,  med vedkamin och stora glasdörrar till den privata gården på 100 kvm (med plats för pool).


Mysig privat gård, plats för jacuzzi eller liten pool.

En trappa upp ligger ett litet kök för gästerna och vardagsrum på 28 kvm med glasdörrar ut till gästernas terrass på 24 kvm, med utsikt.


Det finns även ett matrum/sovrum på 18 kvm, hall med garderober 8 kvm, privat badrum på 8 kvm med badkar, handfat och wc, privat sovrum 13 kvm och privat sovrum 23 kvm med fönster in mot gården.

På andra våningen ligger hall 16 kvm, sovrum 18 kvm med badrum med badkar, handfat och wc, sovrum 16 kvm med fin utsikt och duschrum med wc, sovrum 11 kvm med duschrum och wc.Det finns liten tvättstuga vid gården och garage 20 kvm. Huset har original-golv, dörrar och fönster.

Den årliga fastighetsskatten är ca 1712€ .

B&B- rörelsen är klar att ta över. Perfekt för dig som vill driva en egen verksamhet!

Lugnt läge i en omtyckt by, med gångavstånd till bageri, affär, café-restaurang, vingårdar och du har 15 minuter med bil till den livliga staden Béziers.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAU299 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.