B&B med pool, nära Narbonne

B&B 6 Bedroom 5 Bathroom

Renoverat borgarhus med B&B med pool och privat bostad. Boyta 297 kvm, fina originaldetaljer.

Kontakta Karin

(FMO467) Renoverat borgarhus som drivs som B&B (chambre d’hôtes) i en levande by bara 10 minuter från staden Narbonne. Här finns affärer och restauranger och torgmarknad varje vecka.

Detta borgarhus har en boyta på hela 267 m²  med 6 sovrum varav 4 med privat badrum och kök för gästerna, trädgård med pool och bevarade originaldetaljer. Du har en privat våning med kök och två sovrum.

På bottenvåningen ligger entré på 17 m² med originalfönster + vardagsrum på 43 m² +bibliotek/salong på 17 m² + wc med handfat + kök på 16 m² med dörrar direkt ut till trädgården, tvättstuga och en extra trappa till ett sovrum.

En trappa upp ligger sovrum på 17.7 m² med badrum (dusch, handfat och wc) + sovrum på 11.6 m² med badrum (dusch, handfat och wc) + sovrum på 10 m² + sovrum på 13 m²med badrum (dusch, handfat och wc).

Två trappor upp ligger den privata våningen med kök/vardagsrum på 40m² med katedraltak, vedkamin och treglasfönster.

Du har sovrum på 12 m² med loft på 12 m² + hall med förvaring + badrum på 10 m² (dusch, handfat och badkar) + separat wc + sovrum på 15 m² med badrum (dusch, handfat och wc).

Utomhus har du en solig stenlagd gård, stenmurar, utomhusdusch, lättskött trädgård med buskar, pool  (3.5x7m), poolhus och förråd.

Huset är helt renoverat. Uppvärmning med stadsgas + el + vedkamin+ luftkonditionering.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 2650 €. Möjligt att köpa en del möbler. Möjligt att hyra ut B&B-rum och göra en separat gîte(gästbostad med kök).

Välkommen med din intresseanmälan för detta B&B med privat bostad och pool!
Ange gärna ID: FMO467 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email