Avstyckad vingård med pool och utvecklingsmöjligheter

Borgarhus med pool 7 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Avstyckad vingård med borgarhus, annex med 5 gästlägenheter (att renovera). Lugnt läge bland vinfälten, tomt på 1 hektar med park och pool.

Kontakta Karin

(BES702) Borgarhus och bi-utrymmen att inreda vid behov; en avstyckad vingård med en tomt på en hektar, mitt bland vinfälten. Du har 10 minuter till stranden, till golfbana, till Béziers och Pézenas. Perfekt för att inreda en gästverksamhet!

Huvudbyggnaden är ett borgarhus med en boyta på ca 380 kvm och huset omges av en park med pool. Det finns även 5 lägenheter att renovera, med separata ingångar- perfekt för att hyra ut som gîtes! 

Huvudbyggnaden har 7 sovrum och 4 badrum. På bottenvåningen ligger entré på 14 kvm, arbetsrum 8 kvm och vardagsrum på 16 kvm samt wc med handfat. Det finns en större salong på 38 kvm med öppen spis och glasdörrar till trädgården samt en salong på 19 kvm.

Köket är på 47 kvm och modernt utrustat, med matsal och glasdörrar till terrass och trädgård.

En trappa upp ligger sovrum på 23 kvm med badrum (dusch, handfat, badkar och wc), sovrum 18 kvm, sovrum 15 kvm med terrass 32 kvm mot trädgården, badrum 5 kvm med badkar, handfat, bidet och separat wc.

vå trappor upp ligger sovrum på 20 kvm, sovrum 10 kvm med badrum ( badkar, bidet, handfat), sovrum 19 kvm, sovrum 26 kvm och badrum 5 kvm med handfat, badkar, bidet och wc.

Det finns 5 separata gästlägenheter, på ca 50 kvm per våning (2 våningar), att renovera .

Det finns även ett garage på ca 100 kvm.

Huset omges av en parkliknande trädgård och mark på en hektar, poolen är på 12×5 m med terrasser, trädgård, sommarkök och wc.

Huset värms med centralvärme i huvudbyggnaden (olja) det finns även en öppen spis. Kommunalt vatten och avlopp. Taket är kontrollerat regelbundet. Access till fastigheten delas med en annan ägare, då vingården är avstyckad. Räkna med att göra en del uppdateringar av interiören.

Bra fastighet för gästverksamhet! Nära staden Béziers med lokal flygplats och snabbtåg till bla Paris och Barcelona, nära staden Pézenas och nära Medelhavskusten!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: BES702 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.