Arkitektritat hus, 200 m till stranden!

Villa 4-5 Bedroom 2 Bathroom

Ljust och luftig arkitektritad villa med terrass och trädgård, 200 m från Medelhavet!

Kontakta Karin

(FRO669) Detta arkitektritade hus ligger nära hamnen, med lugnt läge 200 meter från stranden i en levande liten stad, mellan Montpellier och Sète.

Ett ljust och öppet hus med en boyta på 250 kvm och tomten är på 800 kvm, med lättskötta Medelhavsväxter och köksträdgård.

På bottenvåningen ligger ett öppet kök och vardagsrum på 57 kvm (med diskmaskin, stor gasspis, ugn, fläkt), vedkamin och höga glasdörrar till terrass och trädgård.

Det finns även ett vardagsrum/kontor på 19 kvm och tvättstuga 20 kvm.

En trappa upp ligger sovrum på 27 kvm med garderober och privat badrum (dusch, handfat, air condition). Det finns två sovrum på 14 kvm vardera, vardagsrum 28 kvm och badrum (badkar,handfat och wc).

Två trappor upp ligger ett sovrum på 19 kvm med takfönster, synliga träbjälkar.

Trädgården är lättskött med Medelhavsväxter. Det finns redskaps-skjul, fruktträd, köksträdgård och parkering för tre bilar. Bakom huset ligger en terrass i sydläge och utomhus-dusch.

Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Det är tvåglasfönster. Vedkamin.

Huset ligger inte inom risk för översvämning. Om du vill hyra ut finns en bra historik med goda intäkter. Möjligt att köpa till möbler och utrustning.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FRO669 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.