Arkitektritad villa med utsikt, pool

Villa med pool 5 Bedroom 3 Bathroom

Arkitektritad villa med enastående läge med utsikt, stor pool och 5 sovrum.

Vackert läge! (FAA539) Arkitektritad villa med vackert läge, pool och utsikt.

Villan är byggd 2016 och har en boyta på ca 180 kvm och en tomt på 964 kvm. Du har ett fritt läge, med gångavstånd till byns centrum med bageri, affär, café/restaurang.

På bottenvåningen ligger entré 12,5 kvm, wc med handfat och vardagsrum på hela 43,5 kvm med öppen spis och dörrar som vetter till uteplatsen vid poolen.

Köket på 13 kvm är utrustat med kvalitetsinredning och utrustning (3 ugnar, varav 1 micro, spishäll, fläkt, diskmaskin, fristående kyl/frys) och det finns även ett förråd på 7 kvm.

Vidare har du sovrum på 16 kvm med badrum (dusch, dubbla handfat och wc) och dressing 3,5 kvm samt arbetsrum på 21 kvm.

 

På övervåningen har du hall på 4,5 kvm, 3 sovrum på 10 kvm, 10 kvm och 12 kvm, badrum med badkar, dusch och handfat, wc med handfat, linneförråd 3 kvm och sovrum 13 kvm med dressing 6,5 kvm och badrum med dusch, dubbla handfat och separat wc med handfat.

I anslutning till huset har du en terrass på 70 kvm och pool 11×4 m som kan värmas upp (med elstyrt överdrag). Det finns bevattningssystem som går att programmera, fina blommande häckar och fantastisk utsikt över de böljande kullarna omkring byn. 

Uppvärmning/kyla med integrerad luftkonditionering (1 system per våning), de elstyrda fönsterjalusierna kan styras centralt. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1929 €.

Det finns parkering på tomten. Du har service i byn och 20 minuter till staden Béziers. 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAA539 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.