Arkitektritad villa med pool, fri utsikt 360°!

Villa med pool 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Arkitektritad villa med pool och vackert läge, utsikt 360°!

Kontakta Karin

Nytt pris! (FLG897) Arkitektritad villa med fantastiskt läge i en vacker by i Corbières-området  (40 min till Carcassonne, 1 timme till Béziers).

Denna exceptionella villa är uppförd år 2000 och har en boyta på 260 kvm, med bland annat vardagsrum på 70 kvm med katedraltak och underbart läge med utsikt 360° .

Under huset finns en nedsänkt vinkällare på 25 kvm.

På bottenvåningen har du ett passage med glasparti på 30 kvm, access till garaget på 30 kvm, badrum och magnifikt vardagsrum på 70 kvm med katedraltak, stora glaspartier och öppen spis.

Det finns ett öppet, välutrustat kök (köks-ö, integrerad kyl och diskmaskin, ugn, micro, induktionsspis, fläkt, vask och bra förvaring), samt ett loft på 35 kvm.

En halvtrappa upp finns sovrum på 12 kvm (med glasdörrar ut), badrum med hörnbadkar, dubbla handfat, handdukstork och separat wc, linneförråd 9 kvm med dörr till trädgården och sovrum 17 kvm med dörr till trädgården.

En trappa upp ligger sovrum 14 kvm (glasdörr till terrassen), sovrum/arbetsrum 9 kvm (stort glasfönster), wc, badrum med dubbla duschar, dubbla handfat, bidet, förvaring, handdukstork) och sovrum 13 kvm.

Tomten på 1838 kvm är planerad med många Medelhavsväxter (olivträd, pinje, cypress, magnolia, rosor – automatisk bevattning) och poolen på 12×6 m renas med salt (automatiskt ph). I poolhuset finns el, vask, wc med handfat samt dusch. Det finns tre terrasser på ca 80 kvm och en damm.  Det finns plats att parkera 3-4 bilar utomhus.

Villan är byggd med gedigna kvalitetsmaterial; stengolv, stora glaspartier (tvåglas) och elstyrda fönsterjalusier.

Uppvärmning med öppen spis och reversibel luftkonditionering, element i sovrummen och golvvärme i vardagsrummet.

Bra internetuppkoppling. Ej översvämningsrisk. Den årliga fastighetsskatten är på ca 3000€.

Lugnt och vackert läge med utsikt 360°!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLG897 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.