Vinbondehus med tre möjliga lgh

Vinbondehus 6 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Prisvärt vinbondehus med tre möjliga bostäder, med stort garage, terrass och gård. Boyta ca 205 kvm, garage 155 kvm! Lugnt läge i en större by med bra service.

Kontakta Karin

(KSE298) Renoverat vinbondehus i den större byn Servian, med bra läge mellan Béziers och Pézenas.

Här finns en boyta på ca 205 kvm och dessutom stort garage, gård och terrass, plats för en verksamhet om du t.ex vill hyra ut B&B-rum eller gîte.

På bottenvåningen ligger det stora garaget på 155 kvm och det finns en mysig innergård på 25 kvm på baksidan.


En trappa upp ligger den största bostaden på ca 97 kvm.

Här finns entré 8 kvm, vardagsrum 42 kvm med kamin och balkong,  nyinstallerat kök 13,5 kvm med utgång till terrassen bredvid huset.Det finns även två sovrum på 12,5 kvm och 15,5 kvm med dörrar till den stora terrassen och badrum med dusch och wc.Det finns även en mindre lägenhet (gîte) på 40 kvm med öppet kök och vardagsrum på 20 kvm, sovrum 14, 5 kvm med längsgående balkong och duschrum med wc.


Två trappor upp ligger hall 5,5 kvm, två sovrum på 11 kvm och 15 kvm, badrum 8 kvm med dusch.Det finns även ett större sovrum på 22 kvm med privat badrum på 6 kvm och franska balkonger.Möjligt att hyra ut B&B-rum eller installera ett enklare kök om man vill hyra ut hela översta våningen som en lägenhet (gîte).

Du har gångavstånd till affärer, bagerier, café och restauranger mitt i byn, och det är torgmarknad varje torsdag och lördag. I utkanten av byn ligger större mataffär och simhall. Det finns bra bussförbindelse till staden Béziers där du har snabbtåg TGV och direktflyg till Skavsta, London och Paris mm.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: KSE298 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow