Vinbondehus med trädgård och garage

Vinbondehus 3-4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Vinbondehus med stort garage och trädgård, i en större by med bra service. Välbevarade originalgolv.

Kontakta Karin

SÅLT! (KKS210) Vinbondehus med stort garage på drygt 100 kvm, boyta på 95 kvm i ett plan och bakom huset en terrass och lummig trädgård på nära 500 kvm (med plats för pool). Vackra bevarade originalgolv.

I gatunivå har du det stora garaget med plats för flera bilar och en utvändig trappa leder upp till entrén via en inglasad veranda.

Det är en bekväm planlösning med hela boendet i ett plan: från hallen har du köket direkt till höger, ca 12 kvm, med skafferi/ förvaring bredvid.

Mittemot köket ligger ett vardagsrum på 15 kvm, med öppen spis av marmor.

Vidare finns ett arbetsrum/gästrum på ca 9 kvm, med stort takfönster.

Det finns separat wc och badrum med dusch och plats för tvättmaskin.

Korridoren leder vidare till ett sovrum på ca 13 kvm och sovrum på 15 kvm med genomgång till ett mindre sovrum på 10 kvm, med utgång till terrassen.

På baksidan av huset har du närmast huset en stor stenlagd terrass på ca 47 kvm i samma nivå som bostaden och en lummig trädgård med uppvuxna träd och buskar. Det finns plats att anlägga pool om du skulle vilja det.

Huset värms med centralvärme (stadsgas), taket är ca 10 år. Huset ligger i en större by med bra service som skolor, supermarché, simhall, bagerier, slaktare, fruktaffär och du har gångavstånd till torgmarknaden. Busshållplats finns utanför huset och bussen till Béziers kostar 0,50 €.

Välkommen med din intresseanmälan!

Ange gärna ID: KKS210 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow