Vinbondehus att renovera

Vinbondehus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Vinbondehus att renovera, med stort garage och rymlig terrass utanför köket. Boyta 106 kvm med tre sovrum ett bra projekt för dig som är händig!

Kontakta Karin

(CAZ137) Vinbondehus att renovera, med stort garage och terrass. I en större by med bra service, 10 minuter från staden Béziers med flygplats och tågstation (snabbtåg till Paris/ Barcelona), 5 minuter från floden Orb.

Huset har en boyta på 106 kvm med tre sovrum, rymlig terrass och garage 80 kvm. Huset är i bra skick men behöver en uppdatering/modernisering; ett bra projekt för dig som är händig!

På bottenvåningen ligger hall 10 kvm, wc och stort garage på ca 80 kvm med plats för flera bilar och en gammal vinkällare/förråd.
En trappa upp ligger vardagsrum/kök 37 kvm (med inbyggda skåp, dubbel vask) med öppen spis och glasdörrar till terrassen på 27 kvm.  Det finns även en korridor med inbyggd förvaring, wc och badrum med badkar, handfat och bidet samt sovrum 13 kvm.

Två trappor upp ligger hall, sovrum 10,6 kvm, sovrum 11 kvm, förråd/klädkammare 3,6 kvm och vindsutrymme 30 kvm.


Huset ligger mitt i en livlig by med bra service.

Det finns reversibel luftkonditionering (värme+kyla) och el-element. Huset är i bra skick men behöver en liten uppdatering/modernisering; ett bra projekt för dig som är händig!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAZ137 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow