Hus med pool och gästhus

Villa med pool 5 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Villa med pool, stor trädgård och rymligt gästhus. Boyta 110 kvm + 63 kvm i gästhuset (som kan hyras ut, 1000€ per vecka). Stor pool och fruktträdgård!

Kontakta Karin

(NEF314) Friliggande hus med pool och rymligt gästhus på 63 kvm, strax utanför en charmig by med affär, restauranger och bageri, nära Pézenas.

Huset säljs möblerat och här finns en boyta på 110 kvm i huvudbyggnaden, med glasveranda och dessutom gästhus på 63 kvm, pool och en trädgård på 2324 kvm.

I villan finns på bottenvåningen sovrum 10 kvm (med garderob, tv) och badrum med dusch och handfat, separat wc med handfat, sovrum 30 kvm med badrumsavdelning med hörnbadkar, handfat och handdukstorkar, utgång till poolområdet.

Från entrén på första våningen kommer du in i ett vardagsrum/öppet kök på 30 kvm ( med diskmaskin, vask, spis, fläkt).

I vardagsrummet finns soffa och fåtöljer, vedkamin för uppvärmning och du kommer vidare till en rymlig glasveranda på 20,5 kvm (med möblemang).

Det finns ett loft med sovrum 12,7 kvm (med utsikt), dubbelsäng och badrum med dusch, handfat och wc.

Vid sidan av huset ligger ett separat trähus på 63 kvm med vardagsrum/kök på 24 kvm (bord och 6 stolar, soffa, fåtölj). I köket finns kyl, vask, mikro, ugn och direkt utgång till trädgården. Det finns sovrum 11 kvm med två enkelsängar,garderob mm och sovrum 11,2 kvm med dubbelsäng, sängbord, garderob och badrum på 5 kvm med dusch, wc, tvättmaskin och dubbla handfat. Det finns även ett loft med soffor.

Trädgården på hela 2324 kvm har en stor pool 10×5 m och en täckt terrass med sommarkök (vask, kyl, skåp, bord och stolar), dusch och separat wc. Det finns två trädgårdsförråd och poolhus och brunn med pump.

Det finns en mysig pergola med vindruvor och fruktträdgård med fikon, körsbär, päron, äpple, mandel, valnöt och vinrankor mm.

Det finns plats för parkering av 4 bilar på gården och garage för en bil.

Det finns centralvärme, tvåglasfönster, eget avlopp (septiktank) och larm. Den årliga fastighetsskatten är ca 1560€. Vill du hyra ut gästhuset kan du räkna med en intäkt på ca 1000€ per vecka under högsäsong.

Huset har ett avskilt läge bland vinfälten, mellan två byar

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: NEF314 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow