Villa med pool i lugnt kvarter, Béziers

Villa med pool 3-4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Prisvärd villa med pool i Béziers, nära Medelhavet och all service, bra kommunikationer (tåg+flyg). Boyta 145 kvm, trädgård med pool 8x4 m.

Kontakta Karin

(FBZ258) Villa med pool i ett lugnt kvarter i staden Béziers, nära service.

Du har 10-15 minuter till stränderna vid Medelhavet och inne i centrum finns all service, affärer och många restauranger och vinbarer. I Béziers finns en lokal flygplats med direktflyg till Skavsta, London, Paris mm och snabbtåg TGV till Paris /Barcelona.

Denna friliggande villa har en boyta på 145 kvm med 3-4 sovrum, sommarkök och trädgård med pool 8×4 m, det finns även garage.

I bottenvåningen finns garage 26 kvm och dörr till sommarkök på 11,6 kvm (med spis, fläkt och vask), wc och studio-sovrum 25 kvm med inbyggda garderober.


I villan kommer du in till vardagsrummet på 48 kvm med öppen spis, det finns arbetsrum /bar med stort fönster med utsikt, kök 10 kvm (inkl. köksinredning, diskmaskin, vask, kylskåp, ugn, mikro, gasspis, matbord med 4 stolar) och fransk balkong mot terrassen.


Det finns även sovrum 9,8 kvm med inbyggd garderob och utsikt och dörr till studion med kök en trappa ner och badrum 5,6 kvm med dubbla handfat, badkar och separat wc med handfat, sovrum 10,7 kvm med inbyggda garderober.
Trädgården är på 804 kvm, det finns en täckt terrass på 20 kvm i sydläge och stor stenlagd terrass på 80 kvm bakom huset med grillplats och trappa ner till poolen.

 Poolen är på 8×4 m, det finns utedusch med wc och bar med vask.

Huset värms med centralvärme (gas) och det finns även reversibel luftkonditionering (värme/kyla) och öppen spis. Du har tvåglas-fönster och elektriska fönsterjalusier, fjärrstyrd grind och garageport och plats för att parkera flera bilar  på tomten.

 

Den årliga fastighetsskatten är ca 2031 €.
I Béziers har du nära till Medelhavet och det finns en golfbana (18 hål) strax norr om stan, inne i centrum finns många mysiga restauranger, Hallarna och butiker.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ258 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow