Villa med havsutsikt, vid Medelhavet

Villa 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Villa 30 meter från Medelhavet, med flera terrasser med underbar havsutsikt. Här finns två separata lägenheter och bra intäkt vid uthyrning. Boyta 260 kvm samt garage.

Kontakta Karin

Stort hus med exceptionellt läge 30 meter från Medelhavet, med två lägenheter, innergårdar, flera terrasser med havsutsikt och garage. Bra intäkter vid uthyrning.

Huset ligger i ett samhälle precis invid Medelhavet, med sandstrand så långt ögat når, med restauranger och bra läge mellan flygplatsen i Béziers och staden Béziers; ett unikt läge!

Här finns två separata lägenheter med en total boyta på  260 kvm samt garage på 55 kvm. 

På nedre botten finns  innergårdar och glasveranda. Du har vardagsrum på 25 kvm med en stor öppen spis (med insats) och trappa upp till nästa våning.  Köket är på 16 kvm, utrustat med spishäll,  elugn, fläkt, kyl +frys. Här finns även två sovrum, på 20 kvm och 14 kvm samt badrum med badkar och separat wc.

En trappa upp  kommer du in via terrassen på 15 kvm, där du har havsutsikt. Det finns också en liten glasveranda på 9 kvm med havsutsikt. Vardagsrummet är 55 kvm, med havsutsikt och köket är 14 kvm stort, utrustat med spishäll, elugn, fläkt, kyl+frys och har dörrar ut till terrassen på 50 kvm, där du har partiell havsutsikt.  Här finns sovrum 14 kvm med badrum en suite, med dusch och separat wc.

Två trappor upp finns vardagsrum 25 kvm med terrass 10 kvm med havsutsikt, sovrum 15 kvm med terrass 8 kvm med havsutsikt och sovrum på 14 kvm  samt badrum med dusch, wc  och tvättmaskin.

Det finns två innergårdar på 30 kvm vardera, med grillplats.

Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 1000 €.  Om ni vill hyra ut en lägenhet är intäkten ca 1000€ per vecka.

Huset värms med centralvärme, oljepanna, om ni vill använda huset året runt. 

 

Om ni skulle vilja det, kan huset köpas fullt möblerat och inflyttningsklart.

 

Unikt läge, 30 meter från sandstranden! 

Välkommen att höra av dig för visning!
Share

(FPO820)

Karin Kloo

karin@husilanguedoc.se

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow