Unikt borgarhus, att renovera varsamt

Borgarhus 10 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Unikt borgarhus, att renovera varsamt .Möjlig boyta 420 kvm, garage, gård och trädgård. Många bevarade originaldetaljer!

Kontakta Karin

(FFF242)Unikt borgarhus med många originaldetaljer, att renovera varsamt. Detta hus är känt i området som ett av de mest spektakulära och har funnits i samma familj ända sedan det byggdes. Nu har det stått tomt en tid och behöver nya ägare som kan ta hand om de unika detaljerna och ge huset liv igen.


Här finns en möjlig boyta på 420 kvm (140 kvm per våning), det finns garage och en gård på baksidan på 60 kvm och trädgård framför huset på ca 180 kvm i sydläge.


Räkna med att huset behöver en grundlig renovering, inkl. översyn av taket och fasaden, uppvärmning, ny el, nya ytskikt, nytt kök och nya badrum.

På bottenvåningen kommer du in i en generös entréhall på 40 kvm, med originalgolv i mosaik. Det finns två rum på ca 26 kvm och 28 kvm med öppna spisar och fönster mot trädgården, tre meter i takhöjd och originalgolv.


Det finns ett kök (utan utrustning) på 25 kvm med dörr till gården på baksidan och ett rum på ca 18 kvm med originalspis och fd. tvättstuga. 

En trappa upp ligger en stor hall på 30 kvm med fransk balkong.


Det finns fyra sovrum på ca 25 kvm vardera och badrum med dusch, wc, handfat och bidet, att modernisera. Det finns öppna spisar av marmor och originalgolv och originalfönster.På översta våningen ligger vinden som går att inreda till 1-2 lägenheter, med högt i tak och fin utsikt. Där finns 5 rum på ca 64 kvm + 23 kvm + 24 kvm + 18 kvm och 9 kvm.Garaget på 15 kvm ligger bredvid huset och har en trappa upp till gården bakom köket. Gården på framsidan i sydläge är ca 180 kvm, omgärdad av järnstaket och originalgrindar.

Den årliga fastighetsskatten är ca 900€. Välkommen med din intresseanmälan för detta unika hus med många möjligheter ! Räkna med en omfattande renovering. 

Ange gärna ID: FFF242 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow