Stadshus med trädgård, i Béziers

Stadshus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Bra pris för detta stadshus med trädgård i Béziers, att modernisera. Möjligt att göra två separata lägenheter. Trädgård och terrass i sydläge!

Kontakta Karin

Bra pris! (FBZ110) Stadshus att renovera i den levande staden Béziers, med all service, tågstation, 10 minuter till stränderna vid Medelhavet och lokal flygplats med förbindelse till bland annat Skavsta, London och Düsseldorf.

Detta stadshus har en boyta på 105 km, att modernisera. Det finns två kök och två badrum; möjligt att göra två separata lägenheter på 45 kvm och 60 kvm. Trädgården i sydläge är på 65 kvm, det finns även en terrass på 20 kvm och garage 80 kvm.

På bottenvåningen ligger entré 2 kvm, garage 80 kvm indelat i två delar, med genomgång till trädgården och terrass 20 kvm.

Det finns plats för bil och möjlighet att göra ”sommarkök” vid trädgårdssidan om du vill.


En trappa upp ligger hall 2,5 kvm, kök/matrum 20 kvm med franska balkonger mot gatan (två rum, men det är lätt att ta ner mellanväggen). Räkna med att sätta in en ny köksinredning, vask/avlopp finns.

Det finns vardagsrum 14 kvm med öppen spis. hall 3 kvm med dörr till en smal balkong på 16 kvm där du har en trappa ner till trädgården.

Det finns även sovrum 10 kvm och sovrum 9,3 kvm samt badrum 3,4 kvm med dusch, handfat och wc. Det är genomgång mellan sovrummen, du kan om du vill göra ett större sovrum och ev. öppna upp mot balkongen.

Två trappor upp ligger hall 2 kvm, kök/matrum är ljust med stora fönster mota gatan, på 20 kvm. Det finns vask/avlopp men du behöver sätta in en ny köksinredning.

Det finns också ett sovrum 12,6 kvm med fin utsikt, bredvid ligger ett rum på  7 kvm som kan vara barnrum, arbetsrum eller klädkammare. och badrum med dusch, handfat och wc.

Taket är i bra skick. Huset värms med el och det finns en elmätare för varje våning, det finns även stadsgas. Räkna med att modernisera/fräscha upp huset, i stort sett alla yskikt. Den årliga fastighetsskatten är ca 1987 €.

Du har gångavstånd till all service i kvarteret (mataffärer, bageri, bank, skaldjursaffär, blomsteraffär mm) och några kvarter in till centrala stan vid Allé Paul Riquet.

Intressant pris!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ110 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow