Stadshus med terrass, potential i Pézenas

Stadshus 3 Bedroom 4 Bathroom

Gediget stadshus med stora ytor, centralt i Pézenas. Boyta 237 kvm samt en våning 58 kvm att renovera, terrass, förråd och liten gård. Perfekt för uthyrning!

Kontakta Karin

Nytt pris! (HOP295) Gediget stadshus i de centrala kvarteren i Pézenas, med liten gård och takterrass, med en våning kvar att renovera- perfekt för uthyrning.

5

Huset har anor ända från 1100-talet. I entréhallen finns en trappa ner till ett källarvalv (vinkällare…) I gatuplan finns en liten innergård på 8 kvm och ett förråd där du kan kan förvara cyklar och annat, 22 kvm.

8

Från den centrala stentrappan ligger sovrummen avskilt:på första våningen ligger en studio på 23 kvm; sovrum med liten köksavdelning och eget badrum (dusch, handfat och wc) , på nästa våning sovrum 23 kvm med badrum. (dusch, handfat och wc).

4

Mot gatan ligger ett stort öppet rum på 58 kvm där väggarna är delvis renoverade (fina framtagna stenväggar) och alla fd. mellanväggar är nertagna; här kan man t.ex inreda en gîte med eget kök och badrum. Det är högt i tak och du har två stora fönster ut mot platsen utanför.

6 9

På nästa våning ligger ett ljust och härligt vardagsrum på 58 kvm med högt i tak och ett sovrum 23 kvm med privat badrum.

3 2

Tre trappor upp ligger det charmiga köket på 19 kvm, med dörr till terrassen på 12 kvm.

7 1a

Ett par trappsteg upp från köket ligger badrum och en matsal/vardagsrum 53 kvm, med ett loft på 16 kvm.

Ett härligt stadshus för dig som kan tänka dig att renovera ett plan, möjligt att hyra ut, och möjlighet till B&B i och med att sovrummen har privata badrum.

 

Huset har centralvärme (stadsgas)och ligger centralt i den charmiga staden Pézenas, ett stenkast från Cours Jean Jaurès med stor torgmarknad varje lördag, året runt.

Den årliga fastighetsskatten är ca 1650 €, möjligt att få intäkter vid uthyrning.

Välkommen med din intresseanmälan!

Ange gärna ID: HOP295 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow