Stadshus med pool på terrassen

Stenhus m pool 6 Bedroom

Unikt stadshus med flera separata bostäder och möljlighet till B&B-rum eller Gîte. Takterrass med pool! Lugnt läge i Pézenas.

Kontakta Karin

(APZ565) Unikt stadshus med pool på terrassen, med extra ytor att inreda: ett flexibelt hus med bra möjlighet att hyra ut gîte eller B&B-rum (eller annan verksamhet) i den charmiga staden Pézenas.

Här finns en boyta på drygt 300 kvm, en innergård på 60 kvm och takterrass med pool.

Du kommer in till fastigheten via ett portvalv till garage och den stenlagda gården på 60 kvm, fastigheten kan delas i tre delar:

1: En trappa leder upp till balkong/terrass på 20 kvm och en helt renoverad lägenhet på 100 kvm.


Där finns kök och vardagsrum på 50 kvm med öppen planlösning och vedkamin (insats) och framtagen stenvägg.

Det finns även sovrum 12 kvm med badrum med dusch och wc och dörrar till terrassen. Det större sovrummet är på 14 kvm med badrum med dusch, inbyggda garderober och dörrar till terrassen samt wc. Denna del är renoverad 2015 med kvalitetsmaterial, nytt kök, nya badrum och ekgolv.

På bottenvåningen ligger 2 rum på 50 kvm och 58 kvm med vackra stenvalv.


2: Den äldre huvudbyggnaden behöver moderniserad och renoveras. Här finns på bottenvåningen rum på 30 kvm med vardagsrum/kök.


Det finns ett äldre badrum med wc. En trappa upp ligger sovrum 26 kvm och två trappor upp sovrum 26 kvm, att renovera.


3: På bottenvåningen ligger tvättstuga 20 kvm och separat ingång till första våningen med sovrum 30 kvm. På andra våningen finns en öppen yta med pooltillbehören och det finns rör framdragna för wc/ duschrum. En trappa leder upp till tredje våningen där det finns en takterrass på 30 kvm med pool 4×3 m (helt nyrenoverad 2015, med saltvattenrening).

Del 2 och 3 hänger samman och det finns arkitektritningar för att renovera rummen till B&B-rum med badrum eller separat gästlägenhet + B&B-rum.

Det finns delvis ny el, ny vattenavkalkare, renoverat tak och bevarad känsla i detta äldre Pézenashus med lugnt läge, nära den historiska kärnan av staden.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: APZ565 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow