Smakfullt renoverat borgarhus med trädgård och pool

Borgarhus med pool 4 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Smakfullt renoverat borgarhus med garage, trädgård och pool. Tomt 695 m2 och boyta ca 200 m2. Vackra material, toppskick!

Kontakta Karin

(ABE590) Detta fina borgarhus med garage, trädgård och pool är omsorgsfullt renoverat de senaste åren, med kvalitetsmaterial. Det finns både bevarade originaldetaljer och modern komfort som behagliga travertin-golv med golvvärme.

Det har en tomt på 695 m2 och boyta på ca 200 m2. I trädgården finns en ny-anlagd pool med stenläggning runt och och även en uteplats med sittplatser på baksidan av huset.

På bottenvåningen kommer du in i en hall och har vardagsrum  på 21, 1 m2 till vänster, med öppen spis (original) och glasdörrar ut till gården. Matsalen på 17,5 m2 ligger till höger, med glasdörrar till gården. 

Vidare finns ett välutrustat kök på 17, 4 m2 och dörrar till en härlig uteplats bakom huset (en fd lada där taket har tagits bort).

Det finns även ett sovrum på 16,5 m2 på bottenvåningen, med privat duschrum (dusch, handfat och wc), och separat wc med handfat i hallen.

Den vackra originaltrappan är bevarad.

På första våningen ligger mot trädgården två rymliga sovrum på 18,3 m2 och 17,6 m2 med gemensamt duschrum mellan rummen (med dusch, handfat och wc).

Det finns även ett litet bibliotek/kontor på 9,8 m2. Mot baksidan av huset ligger ett stort familjebadrum på 14,6 m2 med både dusch och badkar (+ wc och handfat) samt ett sovrum på 17,8 m2 .

På denna våning är det äkta trägolv. Det finns även en vind som kan inredas efter behov. Taket är nytt.

Bredvid huset ligger det rymliga garaget med plats för flera bilar, och poolområdet med gjuten pool och matplats på den stenlagda terrassen.

Huset är mycket smakfullt renoverat, med kvalitetsmaterial. Det värms med golvvärme på bottenvåningen och el på övervåningen, och det finns ventilation.

Den årliga fastighetsskatten är på drygt 1500 €.

Det finns ritningar, mailas på begäran.

Huset ligger i en levande by med affär, bageri, café och restaurang, du har 5 minuter till den större byn Servian med supermarché, simhall och torgmarknad, och knappt 15 minuter till den livliga staden Pézenas med många restauranger och antikaffärer.

Välkommen med din intresseanmälan för detta charmiga och behagliga borgarhus!  Ange gärna ID: ABE590 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow