Renoverat vinbondehus med terrass

Vinbondehus 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Charmigt renoverat vinbondehus med garage och terrass i sydläge. Boyta 175 kvm med öppet kök/vardagsrum 65 kvm i direkt anslutning till terrassen!

Kontakta Karin

SÅLT (LAU236) Renoverat vinbondehus med garage och solig terrass, i en levande by med bra läge, 20 minuter från både Béziers och Pézenas.

Här finns en boyta på 175 kvm med 4 sovrum och 3 badrum, öppen planlösning och solig terrass  i direkt anslutning till kök/vardagsrum.

I gatunivå ligger två garage på 52 kvm och 41 kvm (fd stall) med plats för tvättmaskin.

En trappa upp ligger hall 16,6 kvm, sovrum 13,3 kvm, sovrum/arbetsrum 12 kvm och sovrum 17,4 kvm, badrum (dusch, handfat och wc) och badrum (badkar, handfat och wc, plats för tvättmaskin) samt sovrum 17,5 kvm med privat badrum (dusch, handfat och wc) och klädkammare 3 kvm.

Två trappor upp ligger ett öppet kök och vardagsrum på hela 65 kvm, med bra köksinredning, fläkt, spis, ugn, och glasdörr till terrassen på 25 kvm. Det finns även en effektiv vedkamin i vardagsrummet.

Den årliga fastighetsskatten är ca 400 €. Det finns uppvärmning med el-element och vedkamin. Det finns även en egen brunn med pump.

Du har gångavstånd till bagerier, affär, slaktare, läkarstation och en vingård med restaurang.

Välkommen med din intresseanmälan för detta charmiga hus med både garage och terrass!

Ange gärna ID: LAU236 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow