Renoverat vinbondehus med stor terrass, i Servian

Vinbondehus 4 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Genuint renoverat vinbondehus med garage, tre terrasser och gästhus. Boyta 185 kvm, stor terrass på 65 kvm med utsikt och jacuzzi.

Kontakta Karin

SÅLT! (SER269) Renoverat vinbonde-hus med stort garage, gästhus med separat ingång, tre terrasser varav en på 65 kvm med underbar utsikt och jacuzzi. I en större by med bra service, bra läge mellan Béziers och Pézenas.

Huset ligger på huvudgatan med gångavstånd till all service, och här finns en boyta på 185 kvm (med gästhus 50 kvm), garage 70 kvm, ateljé/kontor 80 kvm, och terrasser på ca 12 kvm, 16 kvm och 70 kvm. 

Den stora terrassen på 70 kvm har spa/jacuzzi och underbar utsikt över byn!

Huset är ett genuint vinbonde-hus som är varsamt renoverat, med många bevarade originaldetaljer som carrelage-golv, dörrar och fönster.

I gatunivå finns garage 70 kvm med plats för flera bilar, ateljé/kontor 80 kvm i den gamla vinkällaren, med nytt travertin-golv och vinkällare + förråd. Perfekt för dig som vill ha en egen verksamhet, yogastudio, ateljé eller vinprovar-rum!

Gästhuset har separat ingång med enkelt kök och badrum på bottenvåningen (kan även användas som kontor).

En spiraltrappa leder upp till ett rymligt rum på 25 kvm (med direkt access till den stora terrassen).

En trappa upp i stora huset har du vid entrén en liten solig terrass, perfekt för morgonkaffet.

Det finns en rymlig hall/korridor på 13 kvm och du har ett fullt utrustat kök på 15 kvm med köksinredning, induktionsspis, ugn, kyl/frys, diskho. Originalgolv.

Mittemot köket ligger det ljusa matrummet på 14 kvm, med stora glasdörrar till terrassen. Nytt golv i gammal stil, med behaglig golvvärme. Det finns även en ny luftvärmepump för värme/kyla.


Det finns ett nytt badrum på 5 kvm med dusch, handfat och wc, med golvvärme.

På bottenvåningen finns också två vardagsrum (bibliotek/tv-rum) på 15 kvm.

Ett av dem har en stor garderob/förvaring och passar även som sovrum. En glasdörr leder till baksidan där du har en täckt terrass/loggia på 16 kvm i sydläge samt tvättstuga 5 kvm.

En trappa upp ligger ett rymligt sovrum på 15 kvm, med klädkammare 6 kvm. Det finns ytterligare två sovrum,  9 kvm och 10 kvm med franska balkonger och garderober.

Det finns badrum med dusch, handfat, handdukstork och wc och ett vindsrum på ca 25 kvm (att inreda vid behov). Taket är renoverat 2018. El och rör är nya. Den årliga fastighetsskatten är 1330€. 

Den stora terrassen är underbar, med utsikt in mot byn.

Du har gångavstånd till byn med all service; bagerier, affärer, apotek och läkare, tandläkare, restauranger, simhall, torgmarknad 2-3 gånger per vecka, stor mataffär (SuperU) och bensinstation.

Det finns busshållplats precis utanför huset; bussen till Béziers kostar 0,50€.

Bra läge mellan städerna Béziers och Pézenas och nära motorvägen A75.  Du har mindre än en halvtimme till den lokala flygplatsen i Béziers med direkt förbindelse till Skavsta, London, Paris och Düsseldorf. 25 minuter till Medelhavets stränder.

Välkommen med din intresseanmälan för detta härliga hus med stor terrass i en levande by med bra service!

Ange gärna ID: SER269 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow