Renoverat vinbondehus med garage och pool

Vinbondehus 4 Bedroom 4 Bathroom 2 Garage

Gediget renoverat vinbondehus med enorma garage och både trädgård med pool och takterrass. Vardagsrum 6 m i takhöjd. Bekvämt året-runt-hus, boyta i samma plan som trädgården!

Kontakta Karin

Nytt pris! (SPZ498) Gediget renoverat vinbondehus i en charmig by med café/restaurang, bageri och affär, 15 minuter från staden Pézenas.

Boytan är ca 216 kvm med 4 sovrum, 4 badrum och ett stort ljust vardagsrum med 4-6 meter i takhöjd intill köket.På baksidan finns en charmig privat trädgård på 265 kvm med pool och en takterrass med sommarkök och utsikt. I gatuplanet finns två enorma garage.

Garage 1 är på 10×7 m med en takhöjd på 3,7 m, garage 2 är på 14×9,5 m med plats för 3-4 bilar (man kan köra in och vända inne i garaget!)

En trappa upp ligger det ljusa vardagsrummet på 53 kvm med takhöjd upp till 6 meter och stora fönster mot gatan samt takfönster, det finns även en effektiv vedkamin.

Köket är på 9 kvm, med öppning till vardagsrummet, utrustat med många skåp och med skafferi.

På denna våning finns även sovrum 9 kvm, badrum med badkar, handfat och wc, sovrum 12 kvm med dressing och duschrum med dusch, handfat och wc.

Master bedroom ligger mot baksidan med egen utgång direkt till trädgården.

Det finns stor garderob och badrum på 7 kvm med dubbla handfat, dusch och wc. Badrummet har även dörr till korridoren och kan t.ex. användas från trädgården.

Den charmiga trädgården på 265 kvm är helt omgiven av stenmurar och utan insyn och det finns flera uteplatser, pool 8,5×4 m med pooltak som kan dras bort.

Två trappor upp ligger arbetsrum 5 kvm öppet mot vardagsrummet, sovum 10 kvm och badrum 5 kvm med dusch, badkar, wc och handfat.

Det finns även en takterrass på 33 kvm med utsikt över takåsarna och sommarkök på 7 kvm.

Huset värms med en effektiv vedkamin och det finns reversibel air condition i samtliga sovrum och även i vardagsrummet.
Planritning finns, mailas på begäran.

Välkommen med din intresseanmälan för detta bekväma och gedigna året-runt-hus!

Ange gärna ID: SPZ498 i kontaktformuläret HÄR! 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow