Renoverat stenhus med pool

Stenhus med pool 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Rymligt renoverat stenhus med privat gård med pool och utekök. Boyta 208 kvm samt garage, gård 470 kvm. Framtagna stenväggar, generösa rum!

Kontakta Karin

(CAZ418) Renoverat stenhus med pool. Lugnt läge i en större by med mycket bra service, 15 minuter från Béziers och 5 minuter från floden Orb (badplats).

Detta renoverade stenhus har en boyta på 208 kvm med stort öppet kök/matrum och privat gård med pool och härligt utekök samt garage.

På bottenvåningen ligger kök ca 25 kvm med stor spis, vask och köksinredning (låga skåp).


Intill ligger det öppna vardagsrummet på 78 kvm med matplats och stor öppen spis, det finns framtagen stenvägg och synliga träbjälkar, högt i tak och stora glasdörrar som leder direkt ut i trädgården vid poolen.


Det finns även wc med handfat, grovkök 6 kvm och garage 33 kvm med loft för förvaring.

En trappa upp ligger en öppen hall på 32 kvm som kan delas av som sovrum eller arbetsrum/hobbyrum alltefter behov.Det finns ett sovrum på 38 kvm med öppet badrum med värmegolv, inbyggda garderober, badkar, handfat med förvaring och dusch.


Det finns även ett sovrum på 14 kvm, separat wc, badrum på drygt 5 kvm med vask,dusch, och handdukstork och klädkammare 7 kvm. Vinden på 80 kvm är inredningsbar om du vill utöka boytan.


Utomhus har du en privat gård på 470 kvm, med järngrind och uppfart till garaget, plats att parkera bilar inne på gården. 

Vid poolen finns ett generöst utekök med vask, grillplats, arbetsyta samt trädgårdsförråd med wc och handfat, det finns även utedusch. Poolen är på 8,5×4,5 m.

Huset ligger nära all service, men på en lugn gata. Det finns golvvärme, tvåglas-fönster och stor öppen spis.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 800€.


Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CAZ418 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow