Renoverat stenhus med pool och utsikt

Stenhus m pool 4-5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Renoverat stenhus med privat gård. Stort garage/studio, terrasser och trädgård med pool. Bra uthyrningspotential.

Kontakta Karin

(SRQ506) Renoverat friliggande stenhus i en levande by med affärer och restaurang, 15 minuter från den mysiga staden Narbonne nära Medelhavskusten.
Detta hus är välrenoverat och har en privat trädgård på 200 kvm i sydläge, pool, bastu och terrasser med utsikt.

Här finns ca 150 kvm boyta och det finns också garage. Det finns 4-5 sovrum och 3 badrum och du kan om du vill hyra ut huset veckovis (det finns en bra historik för uthyrning, med gästlista).

På bottenvåningen ligger entréhall 6 kvm, garage 36 kvm som är förberett för att inredas till en separat studio med glasdörrar till terrassen och trädgården. Där finns även bastu och badrum med dusch, handfat och wc.’


En trappa upp ligger hall 10 kvm med ingång till det öppna köket/matrummet på 33 kvm med en central öppen spis och stora glasdörrar till terrassen på 12 kvm i sydläge.Köket på 16 kvm är modernt utrustat och har dörrar till terrassen på 36 kvm i väster, med sommarkök, grillplats och fin utsikt över landskapet.

Det finns även tvättstuga 2 kvm och förråd, sovrum 13,5 kvm med klädkammare 3,5 kvm, sovrum 13 kvm med garderob, badrum 6 kvm med badkar, wc, handfat och dusch.Två trappor upp ligger en hall på 4 kvm, sovrum 14 kvm, sovrum 13 kvm, badrum 4 kvm med dusch, handfat och wc, loft på 16 kvm över vardagsrummet, två vindsutrymmen på 4,5 kvm vardera.


Gården är inhägnad med stenmurar och en järngrind och är helt privat, det finns en stor pool.


Huset värms med golvvärme (och kyls på sommaren), det finns en öppen spis och tvåglasfönster; energieffektivt. Den årliga fastighetsskatten är ca 2675€.

Kommunalt vatten och avlopp och tillgång till snabbt Internet. Möblerna är inkluderade. Räkna med en intäkt på ca 1500€ per vecka vid uthyrning under sommaren.

Välkommen med din intresseanmälan för detta renoverade stenhus med terrasser, stort garage och pool,

Ange gärna ID: SRQ506 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow