Renoverat byhus med terrass

Byhus 3 Bedroom 1 Bathroom

Charmigt renoverat byhus i en mindre by i Orb-dalen. Boyta 75 kvm med tre sovrum och terrass med utsikt.

Kontakta Karin

Nytt pris! (AIR125) Charmigt renoverat byhus, ursprungligen från 1700-talet, i en mindre by nära floden Orb, med fem minuter till orterna Lamalou och Hérépian.

Det finns café och mindre affär i byn och du har 5 minuter till Hérépian med mataffärer, restauranger mm och till kurorten Lamalou-les-Bains där det även finns golfbana, 30 minuter till staden Béziers.

Huset är renoverat men vissa charmiga originaldetaljer är bevarade. Här finns en boyta på 75 kvm och en terrass på 7 kvm med utsikt.

På bottenvåningen ligger ett vardagsrum på 28 kvm med ny köksavdelning (köksinredning, ugn, spis och kyl). Det finns en öppen spis som fungerar.

En trappa upp ligger ett sovrum på 15 kvm, nytt badrum 4,7 kvm med badkar, handfat, skåp och wc.

Två trappor upp ligger sovrum 10 kvm med loftsäng och sovrum 9,5 kvm med utgång till terrassen med fint läge och utsikt. Det finns även wc med handfat och tvättstuga med vask.

Taket är nytt och elen är nydragen, ytskiktet på terrassen är nytt.

Den fina portgången till höger om den vanliga ingången tillhör fastigheten, grannen har rätt att använda den utvändiga trappan för att gå in.

Den årliga fastighetsskatten är ca 460 €.

Välkommen med din intresseanmälan för detta charmiga semesterhus med terrass. Nära till fina vandringsleder i Orb-dalen och till grannbyarna Hérépian  och Lamalou med bra service.

Ange gärna ID: AIR125 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow