Renoverad stenlada med gård och garage

Stenhus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

helrenoverad stenlada med boyta 170 kvm. Generös volym med öppet kök/vardagsrum 72 kvm i anslutning till den privata uteplatsen. Garage.

Kontakta Karin

Nytt pris! (STG299) Renoverad stenlada med fyra sovrum stort öppet vardagsrum/kök med glasdörrar till den egna gården.

Du har gångavstånd till café/restaurang, bageri, affär i byn och det är 10 minuter till bad i floden Orb. Denna stenlada är helrenoverad och inredd för knappt 10 år sedan, med kvalitetsmaterial.

Här finns 170 kvm boyta med 4 sovrum, 2 badrum, garage och privat uteplats i anslutning till det ljusa och luftiga köket/vardagsrummet.

På bottenvåningen ligger en rymlig hall på 10 kvm med wc, och ett ljust och välutrustat kök/vardagsrum på hela 72 kvm med vedkamin och högt i tak.

 I köket finns skåpinredning av ek, vask, diskmaskin, fläkt, kyl). Du hardubbla stora glasdörrar som vetter ut mot den egen gården på 40 kvm, med citronträd mm. Det finns även förråd/tvättstuga 10 kvm och lättillgängligt garage på 24 kvm med gjutet golv.

En trappa upp ligger hall 10 kvm, sovrum 25 kvm med badrum 4 kvm ( dusch, handfat och wc) samt tre sovrum på 16 kvm, 12 kvm och 15 kvm och badrum med badkar handfat och wc.

Huset värms med vedkamin och el-element. Taket är nytt och isolerat, hela huset är renoverat, med framtagna stenväggar och härliga volymer. Det finns möjlighet att köpa möbler om så önskas.

Den årliga fastighetsskatten är ca 1200€. De nuvarande ägarna har hyrt ut huset med en intäkt på ca 880€ per vecka under högsäsong (städ/tvättfirma finns i byn).

Välkommen med din intresseanmälan för detta generösa stenhus med uteplats!
Ange gärna ID: STG299 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow