Nyrenoverat stenhus med gård

Stenhus 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Topprenoverat stenhus, med kvalitetsmaterial och garantier. Boyta 115 kvm, kök/vardagsrum 65 kvm med öppen planlösning samt gästrum med eget kök!

Kontakta Karin

Bra pris! (SGF388) Nyrenoverat stenhus i toppskick, med extra gästlägenhet.

Här finns en boyta på 115 kvm, garage och dessutom en liten studio för gäster på 22 kvm och gård 72 kvm.  Gångavstånd till byns service som bageri, café-restaurang, affär, pizzeria mm.

På bottenvåningen ligger vardagsrum på hela 65 kvm med öppen planlösning och kök med ny köksinredning, fläkt, diskmaskin, kyl och vask samt förråd 5 kvm med wc och handfat och vinkällare under trappan. Direkt utgång till gården med flera uteplatser.En trappa upp ligger hall 8 kvm, sovrum 15 kvm med badrum 5 kvm (badkar, handdukstork, handfat och wc) samt sovrum 18 kvm med badrum  4 kvm (badkar, handdukstork, handfat och wc).


Garaget är på 24 kvm, med klinkergolv och isolerat. Gästlägenheten är på 22 kvm med köksavdelning (spis, skåp, kyl) sovplats och eget badrum ( dusch, handfat och wc).

Framför huset finns en lättskött gård på 72 kvm, med stenlagd terrass och fontän.

Huset värms med centralvärme (el) och är nyrenoverat med högsta kvalitet, med garantier. Det är möjligt att köpa till möblerna.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SGF388 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow