Nybyggd enplansvilla med trädgård

Enplansvilla 3 Bedroom 2 Bathroom

Nybyggd enplansvilla med trädgård, utsikt mot bergen. Boyta 104 kvm med tre sovrum, två badrum. Nära till badplats i floden Orb!

Kontakta Karin

(CES225) Nybyggd enplansvilla i en levande by vid floden Orb. Du har all service, bagerier, restauranger, mataffär och torgmarknad i byn och det finns badplats i floden Orb!

Denna nybygda enplansvilla har en boyta på 104 kvm och tomten på 684 kvm har terrass i sydläge och bouleplan, fin utsikt!

Kök och vardagsrum på 45 kvm har öppen planlösning, i köket finns induktionsspis, fläkt, diskmaskin, ugn och mikro. Det finns flera öppningsbara glaspartier ut mot trädgården.

Det finns en korridor på 5,5 kvm, tvättstuga 6 kvm med varmvattenberedare( solpaneler på taket värmer varmvattnet).

Det finns sovrum/arbetsrum 11,5 kvm, sovrum 10 kvm med garderober, badrum (dubbla handfat, hörnbadkar, handdukstork),  wc och sovrum 18 kvm med privat badrum (dubbla handfat, dusch och skåp) och egen utgång till trädgården.

Det finns två terrasser i trädgården på  684 kvm, varav en i sydläge bouleplan och plats att anlägga pool om du vill det.

Det finns två parkeringsplatser framför huset och plats att göra carport eller garage. Fönstren har elektriska fönsterjalusier.

Den årliga fastighetsskatten är ca 1000€.

Fin utsikt mot bergen!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CES225 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow