Ljust byhus med terrass i Agde

Byhus 3 Bedroom 2 Bathroom

Ljust och rymligt hus med 6 sovplatser+2 badrum centralt i Agde. Stort fullt utrustat kök och härlig terrass. Gångavstånd till många restauranger och cykelavstånd till Medelhavets stränder!

Kontakta Karin

(ID: HYRAGDE 2) Rymligt byhus med terrass att hyra mitt i Agde.  Huset ligger mitt i stan, med cykelavstånd till Medelhavets stränder.

Runt hörnet har du bageri, saluhall och stor marknad några gånger i veckan, vid floden ligger restaurangerna på rad. Du tar dig enkelt till Agde från den lokala flygplatsen i Béziers /Cap d’Agde (flygbuss) och det finns även tågstation inom gångavstånd för dig som kommer med snabbtåg från Paris eller Barcelona.

terrass2

I detta ljusa och rymliga hus finns 6 bäddplatser, två badrum och ett stort och rymligt kök/matrum/vardagsrum. Dessutom finns en mysig terrass. 

matplats

Du har entré och ett sovrum + badrum i entréplanet, fullt utrustat kök och vardagsrum på mellanvåningen och två sovrum + badrum och terrass på översta våningen.

kök3

kök5

soffa

terrass

Veckohyra högsäsong ( 1 juni-1 september) 650€

Veckohyra mellansäsong ( 1 april-1 juni + 1 september- 1 november) 550 €

Veckohyra lågsäsong (1 november- 1 mars) 450 €

Tillägg för städning, 150 € kontant till städbolaget.

 

BOKAT 2017; v. 24, 26-30, 40-41 övrig tid välkommen med din förfrågan!

 

Maila hyra@husilanguedoc.se

VID HYRESFÖRMEDLING ANSVARAR ÄGAREN ENSAM FÖR ATT HUSET STÄMMER ÖVERENS MED BESKRIVNINGEN OCH ÄR I STÄDAT SKICK VID DIN ANKOMST.

Print Friendly

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow