Lägenhet med terrass, vid floden i Agde

Lägenhet 2 Bedroom 1 Bathroom

Lägenhet med terrass vid floden i Agde. Boyta 82 kvm, terrass 14,5 kvm. Privat parkeringsplats ingår. Härlig utsikt vid floden!

Kontakta Karin

(CEA280) Lägenhet med unikt läge, med terrass och utsikt vid floden i Agde.

Lägenheten ligger i ett välskött residens (byggt 1997) med privat parkering och förråd.

Boytan är 82 kvm och det finns dessutom en terrass som vetter mot floden, på 14,5 kvm, som en förlängning av vardagsrummet.

Det finns hall på drygt 2 kvm med garderober, vardagsrum 22 kvm med reversibel luftkonditionering, kök ca 9 kvm och tvättstuga på ca 4 kvm.

Det finns två sovrum på 9,3 kvm och 10,8 kvm, med garderober. Badrummet är rymligt på 7,8 kvm, med både dusch och badkar, separat wc.

I källaren finns ett privat förråd på drygt 7 kvm och till lägenheten hör en privat parkeringsplats, innanför låsta grindar.

Månadskostnaden till co-proprieté är ca 169€ och då ingår försäkring för byggnaden, gemensam skötsel och vatten, det finns 9 lägenheter i denna co-proprieté. Den årliga fastighetsskatten för lägenheten är ca 1872 €.

Du har gångavstånd till centrala stan med affärer, restauranger och tågstation (tåg till Béziers, Montpellier, Paris mm). Det finns flygbuss till den lokala flygplatsen Béziers /Cap d’Agde med direktflyg till Skavsta.

Cykelavstånd till Medelhavets stränder!

Välkommen med din intresseanmälan för denna ljusa lägenhet med fint läge vid floden!

Ange gärna ID: CEA280 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow