Helrenoverat vinbondehus med terrass, garage

Vinbondehus 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Rymligt, välrenoverat vinbondehus med garage och stor terrass med utsikt. Boyta 290 kvm med öppet loft 85 kvm med kök /vardagsrum intill terrassen. Mitt i en levande by vid floden Orb.

Kontakta Karin

(CEC440) Helrenoverat vinbondehus i en populär by vid floden Orb, med läkare, apotek, bagerier, restauranger och torgmarknad. Många bevarade originaldetaljer!


Det finns en stor terrass på 50 kvm, med utsikt!

Här finns en boyta på hela 290 kvm med tre sovrum och två badrum och ett rymligt loft med kök och vardagsrum invid den stora terrassen. Det finns även garage 50 kvm och gym.

På bottenvåningen ligger entréhall 16,5 kvm med originalgolv och trappa och ett stort garage på 50 kvm (plats för 2 bilar) och vattenanslutning för tvättstuga.


Det finns även hobbyavdelning med vask och vinkällare 6 kvm med klimatanläggning för rätt temperatur.

En trappa upp ligger en korridor på 20 kvm med originalgolv, lyxigt badrum på hela 18 kvm med dubbla handfat, badkar, wc, handdukstork och dusch och dörr till sovrum på 27 kvm med balkong, öppen spis, reversibel luftkonditionering och dörr till klädkammare på 10 kvm.

Det finns även badrum 11 kvm med wc, bidet, badkar, dusch, skåp och handfat samt handdukstork, sovrum 14 kvm med luftkonditionering och fönster mot den lilla gården, sovrum 18,5 kvm med wc med handfat och garderob och en liten gård på 10,5 kvm (avlång).Två trappor upp ligger ett inrett loft på 85 kvm med öppen planlösning med kök och matrum samt kontor.


Här finns parkettgolv, vedkamin, framtagna stenväggar och takbjälkar, luftkonditionering och glasdörrar till terrassen på 50 kvm i sydläge, (delvis täckt) och med härlig utsikt!

I köket finns ny köksinredning, mikro, stor gasspis, fläkt, kyl, diskmaskin, köks-ö med vask och förvaringDet finns även en studio med gym.

Huset är renoverat med kvalitetsmaterial och ligger mitt i den levande byn, el och rör är nygjorda liksom fasaden. Huset värms (och kyls) med luftkonditionering, värmepump och vedkamin.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 981 €.

Välkommen med din intresseanmälan för detta välrenoverade och rymliga hus med stort garage och terrass med utsikt!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CEC440 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow