Helrenoverat byhus med terrass, utsikt!

Byhus 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Helrenoverat byhus med takterrass och utsikt. Boyta 80 kvm samt garage 43 kvm och terrass 13 kvm. Takterrass i sydläge med vy mot Pyrenéerna!

Kontakta Karin

SÅLT! (ID:AMY127) Helrenoverat byhus med takterrass, härlig utsikt mot Pyrenéerna. Intressant pris!

vy

Detta byhus har en boyta på 80 kvm och dessutom garage och en terrass i sydläge med fri utsikt mot Pyrenéerna. Du har en halvtimme till staden Perpignan och nära till såväl Medelhavskusten som till skid-stationerna i Pyrenéerna.

fasad trappa

I gatuplan finns ett rymligt garage på 43 kvm med automatisk portöppning (fjärrkontroll) och entré med trappa upp till bostaden.

sov sov2

En trappa upp finns sovrum 18 kvm med privat badrum och duschrum. Det finns ett sovrum till på 17 kvm med klädkammare och duschrum.

bad kök mat

Två trappor upp ligger det öppna köket på 33 kvm med matplats och stora glasdörrar till terrassen samt wc. Ny modern köksinredning och den genuina stenväggen är framtagen liksom takbjälkarna.

kök kök2

Terrassen är på 13 kvm, i sydläge med härlig utsikt mot Pyrenéerna!

terrass

Välkommen med din intresseanmälan för detta välrenoverade hus med takterrass och utsikt!

Orten Maury ligger väster om Perpignan och är välkänd för sitt speciella aperitif/dessertvin, här finns service och bussförbindelse till Perpignan där du har tågförbindelse till både Barcelona eller Paris och en timme till Béziers med direktflyg till bl.a. Skavsta.

Ange gärna ID:AMY127  i kontaktformuläret HÄR!

karin@husilanguedoc.se

Karin Kloo

Share
Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow