Charmigt renoverat hus med trädgård och pool

Byhus med pool 4 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Vackert välrenoverat byhus med charmig trädgård och pool. Bo-yta 260 kvm, garage 63 kvm. Många uteplatser i sol och skugga! Kvalitetsrenovering.

Kontakta Karin

(ARG605) Charmigt renoverat byhus med både originaldetaljer och modern standard, lummig trädgård med uteplatser och pool, samt garage.

Detta hus ligger i en mysig by vid Canal du Midi, med affärer och restauranger, du har 10 minuter till Capestang och 20 minuter till staden Béziers med snabb-tåg och lokal flygplats (direkt-flyg till Skavsta, London, Düsseldorf etc).

Detta rymliga byhus är omsorgsfullt renoverat med kvalitetsmaterial och har en bo-yta på 260 m² på två våningar. Det finns en charmig trädgård på 770m²,  med flera uteplatser i sol och skugga, Medelhavs-växter och pool.

På bottenvåningen ligger entré 14 m² (originalgolv),  vardagsrum  20 m² (originalgolv) och bibliotek/arbetsrum 15 m² (originalgolv) samt wc 1 m² med handfat.

Kök och vardagsrum på 45 m² har öppen planlösning och dörrar till trädgården, öppen spis. Det finns även tvättstuga/ateljé/grovkök på 23 m² med dörrar till trädgården, gediget terrakotta-golv.

En trappa upp ligger en korridor på 17 m² (originalgolv) och tre sovrum med originalgolv och högt i tak.

Sovrummen är ljusa och rymliga;  19 m² + 16 m² +16 m² och det finns ett badrum på 10 m² (badkar, handfat och wc).

Det finns även ett större sovrum på 27 m² med klädförvaring 10 m², badrum 10 m² med badkar, handfat och wc samt duschrum 10 m² med dusch, handfat och wc.

Utanför köket ligger en grusad gård  133 m²med uteplatser,  fontän och ingång till garaget på 63 m², vidare en grind in till trädgården på ca 400 m² med Medelhavs-växter, pool (8x4m) och en härlig täckt terrass på 44 m² .

Huset är helrenoverat för 12 år sedan, med kvalitetsmaterial. Det värms med el och det finns reversibel luftkonditionering (värme+ kyla) och vedkamin.  Det finns vatten-avkalkare och brunn med eget vatten för trädgård och pool.  Det går att diskutera köp av möbler, om så önskas.

Den årliga fastighetsskatten är ca 2100 €.

Du har gångavstånd till café, restauranger, bageri, affär i byn, som ligger vid Canal du Midi.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: ARG605 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow