Byhus att renovera färdigt

Byhus 3 Bedroom 1 Bathroom

Rymligt byhus som kan göras om till två separata bostäder, att renovera klart. Lugnt läge vid en charmig gård med gångavstånd till floden Orb.

Kontakta Karin

SÅLT! (CEC132) Rymligt byhus att renovera färdigt, möjligt att göra två bostäder. Lugnt läge vid en innergård med gångavstånd till affär, café, bagerier och restauranger, och till badplatsen i floden Orb.

På bottenvåningen finns tre källarförråd på 40 kvm, 15 kvm och 6 kvm i anslutning till den gemensamma gården, det går att göra en inreda t.ex gästrum eller hobbyrum och använda platsen på 15 kvm utanför källarporten som uteplats.

En trappa upp finns hall 3 kvm, vardagsrum/kök på 33 kvm med öppen planlösning (inkl. vask och spis) och stort skafferi.


Det finns även wc, sovrum 24 kvm med badrum 8 kvm med dusch och handfat. Denna våning kan användas som en separat lägenhet om man så önskar.Två trappor upp finns hall 6 kvm, rum på 3,5 kvm som har rör förberedda för badrum och två sovrum på 15 kvm och 22 kvm med utsikt.Det finns ett rum på 19 kvm med rör och el framdraget för att göra ett kök. Golvet behöver göras om /göras klart och köksutrustning sättas in om man vill göra en separat lägenhet av denna övre del.

Från köket går en enklare trappa upp till översta våningen och ett rum på 20 kvm. Det finns även ett litet rum på 3,9 kvm med rör framdragna för vatten och avlopp och  en möjlig veranda på 6 kvm. Vill man kan man ta bort loftet och sätta in takfönster för att få mera rymd och ljus.


Framför huset finns en gård på drygt 15 kvm, som är en del av den charmiga gemensamma gården där var och en har en privat del.

Huset värms med el. Den årliga fastighetsskatten är ca 250€.

Räkna med att den övre delen av huset behöver renoveras.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: CEC132 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow