Borgarhus, B&B med pool

Borgarhus, B&B 9 Bedroom 8 Bathroom

Renoverat borgarhus, drivs som B&B. 407 kvm boyta med B&B-rum och separat lägenhet. Vackert lantligt läge, med pool!

Kontakta Karin

(SCH558) Renoverat borgarhus med trädgård och pool i en liten by nära populära Saint-Chinian, i vindistriktet med samma namn.

Drivs som B&B, med lugnt och vackert läge bland vinfälten.

Det finns såväl B&B-rum med privata badrum som en separat lägenhet och en tomt på 900 kvm med täckt terrass, pool och boulebana.

På bottenvåningen ligger en öppen korridor med dörrar ut till trädgården. Du har vardagsrum/matsal på 32 kvm med vedkamin, wc med handfat, vardagsrum 20 kvm och vardagsrum/arbetsrum 32 kvm med vedkamin/öppen spis och dörr till den privata trädgården med terrasser och pergola.

 

Det finns även ett sovrum 25 kvm med badrum (dusch, dubbla handfat, wc och dörr till trädgården).

Köket på 20 kvm är välutrustat med arbetsskiva av betong, dubbla diskhoar, köks-ö, gasspis med proffskvalitet, fläkt, dubbla inbyggda diskmaskiner och skåp.Från köket finns en trappa ner till källarförråd. Det finns även tvättstuga 28 kvm.

En trappa upp ligger hall 23 kvm med skåp (förvaring för varmvattenberedare) och fyra sovrum med privata badrum: sovrum 20,6 kvm med badrum 10 kvm (badkar, handfat, wc och dusch), sovrum 20,4 kvm med dekorativ öppen spis och badrum 8 kvm ( handfat, badkar, wc och dusch), sovrum 16 kvm med  badrum 6,2 kvm (badkar, wc, dusch och handfat), sovrum 17,1 kvm med badrum 6 kvm (badkar, handfat, wc och dusch).

Två trappor upp ligger sovrum 20 kvm med badrum (dusch, handfat, wc), sovrum 20 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), korridor 7 kvm, sovrum 11,6 kvm, wc med handfat.

Här ligger också en separat lägenhet på 66 kvm med vardagsrum 40 kvm med öppet kök (gasspis, fläkt, mikro, vask, skåp, liten kyl, diskmaskin), sovrum 15,3 kvm med takfönster och badrum 10,6 kvm med badkar, dubbla handfat, handdukstork, wc och dusch).

Tomten är på 900 kvm med avskilda delar med täckta terrasser och pergola.


Poolen är på 9×5 m, med saltrening och säkerhetsstaket + alarm.

Det finns egen brunn med pump för bevattning, bouleplan och 4 parkeringsplatser på trädgårdssidan + 3 parkeringsplatser framför huset.

Huset har många bevarade originaldetaljer, parkettgolv, stuckaturer och härliga volymer. Det finns både vedkaminer och el-uppvärmning. För vatten finns avkalkare. Taket har fått en översyn och isolerades för ca 10 år sedan.

Den årliga fastighetsskatten är ca 2600€.

Välkommen med din intresseanmälan för detta charmiga hus med gott om utrymme, härligt lantligt läge!
Ange gärna ID: SCH558 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow