B&B, renoverat vinbondehus

B&B, vinbondehus 5 Bedroom 5 Bathroom

Välrenoverat vinbondehus, med 5 B&B-rum. Lugnt läge i en levande by, 30 kvm terrass.

Kontakta Karin

Nytt pris! (SGF395) Renoverat vinbondehus med B&B i en levande by, 15 minuter från staden Béziers med flygplats, TGV-tåg mm, nära Medelhavskusten. I byn finns affär, café-restaurang, bageri, pizzeria mm.

Huset har en boyta på ca 250 kvm och är helrenoverat. Det drivs för närvarande som B&B  (chambre d’hôtes) med 5 sovrum med privata badrum och det finns även gemensamma ytor, två vardagsrum/kök och en terrass på ca 30 kvm.

På bottenvåningen ligger entré 6 kvm, reception på ca 60 kvm med framtagen stenvägg . Här finns plats för större sällskap vid måltider, med öppet kök (inkl. bar, skåpinredning, vask och inbyggd ugn).

Det finns även kontor 3 kvm, korridor 7,6 kvm wc, tvättstuga 12,7 kvm med arbetsyta, vask och förvaringsskåp, verkstad 12 kvm och rum 7 kvm med egen brunn.En trappa upp ligger korridor 4,5 kvm, sovrum 14,7 kvm med balkong och privat badrum 3 kvm (wc, handfat och dusch), sovrum 14,7 kvm med originalgolv, balkong och badrum med wc, handfat och dusch och dörr in till nästa sovrum.Korridor 6 kvm som leder till terrassen, sovrum 13 kvm med badrum med wc, handfat och dusch, dörr till intilliggande sovrum ( möjligt familjerum) matsal 13 kvm med vardagsrum/kök intill på drygt 20 kvm (med ugn, induktionsspis, kylskåp,diskmaskin, vask och skåp) och glasdörrar till terrassen samt vedkamin.

Terrassen är på ca 30 kvm med klinkergolv och grillplats.

Två trappor upp ligger korridor 4 kvm, vardagsrum 33 kvm med öppet kök (ugn, mikro, induktionsspis, skåp, vask och kyl), och med framtagen stenvägg, originaldörr, trägolv av ekparkett.

Det finns också ett badrum 6 kvm med dusch wc, badkar, handdukstork och framtagen stenvägg, sovrum 15,2 kvm med badrum 3 kvm (dusch handfat och wc).

Huset är välrenoverat och har ett lugnt läge, det finns tvåglasfönster, fönsterluckor av trä. Huset värms med el och det finns två vedkaminer.

Bra pris för detta hus med möjlighet till inkomst som B&B.

Den årliga fastighetsskatten är ca 545 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: SGF395 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow