Avstyckad vingård med fint lantligt läge

Avstyckad vingård 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Avstyckad vingård med helrenoverad bostad, lugnt läge och en boyta på ca 200 kvm. Huset omges av 1,5 ha vinfält, med fina vyer.

Kontakta Karin

(FSN486) Avstyckad vingård med lugnt och vackert läge bland vinfälten, med utsikt mot de omgivande kullarna. 1,5 ha vinodling omger stenhuset som har en boyta på 200 kvm. Ett välrenoverat hus med året-runt-standard.

Huset ligger nära en liten by med B&B och restaurang och 10 minuter från en större by med bra service vid floden Orb, du har en dryg halvtimme till Medelhavet och till den lokala flygplatsen i Béziers.

På bottenvåningen ligger entré 11 kvm, välutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning på 58 kvm, med dörrar ut till terrassen.

Det finns även sovrum 14 kvm, klädkammare 6 kvm, badrum 6 kvm med dusch och dubbla handfat, 2 st separata wc och tvättstuga 8 kvm samt garage 35 kvm.

En trappa upp ligger loft /korridor på 11 kvm över vardagsrummet, tre sovrum som alla har dörrar till terrassen; sovrum 12 kvm, sovrum 20 kvm, sovrum 16 kvm. Det finns även sovrum/arbetsrum på 24 kvm, badrum 10 kvm med dusch och dubbla handfat, separat wc.
Det finns två terrasser, den övre på 47 kvm och den nedre på 50 kvm.


Det finns en egen uppfart från grinden och på marken på 1,5 ha kan anläggas en pool där du önskar. Fastigheten är omgiven av vinfält med utsikt mot kullar och dalen nedanför (den enda grannen är en ekologisk vinodlare).

Huset värms med reversibel golvvärme (eller kyla), det finns en plats för vedkamin i vardagsrummet, det är 2-glasfönster och ett energieffektivt hus.

Det finns egen brunn med drickbart vatten och septiktank. Du har tillgång till Internet och alarm. Hela huset är renoverat är år 2008. Vissa möbler kan köpas till, om så önskas.

Välkommen med din intresseanmälan för detta friliggande stenhus med egna vinfält!
Ange gärna ID: FSN486 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow