Arkitektritad villa med pool

Enplansvilla med pool 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Arkitektritad enplansvilla i ett privat residens. Med pool och stor trädgård. Boyta 175 kvm, tomt 2080 kvm. Perfekt skick!

Kontakta Karin

(ESP619) Arkitektritad villa i ett plan, med pool och jacuzzi, i ett privat residens med gångavstånd till byns affärer och restaurang.

Villan är byggd 2008 med kvalitetsmaterial och har en boyta på 175 kvm, garage 28 kvm och en tomt på 2080 kvm. I det privata inhägnade residenset finns ytterligare 4 villor.

Kök och vardagsrum på 70 kvm har öppen planlösning. I köket finns köksinredning, induktionsspis, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin och kyl och stora glasdörrar som vetter ut mot den stenlagda terrassen vid poolen.

Hallen är på 12, 7 kvm, med förvaring. Det finns sovrum 10,3 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, sovrum 11,5 kvm med badrum 5 kvm (dusch, handfat och wc) och sovrum 18 kvm med badrum 9 kvm med badkar ”balneo”, dubbla handfat och wc.

Den täckta delen av terrassen är på 38 kvm, med grillplats.

Poolen är på 11×4,5 m med saltrening. Tomten är planterad med Medelhavsväxter, det finns automatisk bevattning och billigt trädgårdsvatten ( 1€/m3) samt spa/jacuzzi.

Huset värms och kyls med central luftvärmepump, integrerad i taket och programmerbar. Det finns en elektrisk grindöppning och porttelefon med bild. Elektriska fönsterjalusier. Avgift till den gemensamma co-proprietén är 21 € per månad.

Du har 5 minuter till den större byn Servian med all service (simhall, supermarché, torgmarknad) och knappt 15 minuter till den livliga staden Béziers med bra kommunikationer; snabbtåg TGV och lokal flygplats, och mindre än en halvtimme till Medelhavets stränder!

Välkommen med din intresseanmälan för denna enplansvilla i perfekt skick!
Ange gärna ID: ESP619 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow