Enplansvilla med pool och 2 gîtes

Villa med pool 5 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Enplansvilla med två gästlägenheter och uppvärmd pool. Boyta 120 kvm +50+50, garage och stor tomt med fri utsikt. Bra intäkt vid uthyrning!

Kontakta Karin

(PEY550) Enplansvilla med uppvärmd pool och två gästbostäder, gîtes, i en charmig by nära Medelhavet och Narbonne.

Huset ligger i ett lugnt villaområde i utkanten av en charmig by. Huset är byggt 2006 och har en boyta på 120 kvm samt två gästlägenheter på 50 kvm vardera och en lättskött tomt på 1833 kvm. Bra intäkter vid uthyrning.

Du har en entré på 14 kvm, ljust vardagsrum och kök 53 kvm med öppen spis (med insats) och dörrar till terrassen och pool-området.

Det finns även sovrum 15 kvm, sovrum 14 kvm och badrum 9 kvm med dusch och handfat, separat wc med handfat.

Det finns garage på 37 kvm med pool-utrustning och vinkällare samt gästrum 16 kvm med egen ingång och duschrum (dusch, handfat och wc).

Det finns två likadana gästbostäder på 50 kvm vardera, med privat terrass och kök/vardagsrum, sovrum och badrum (dusch, handfat och wc).

 

Den lättskötta tomten på 1833 kvm är inhägnad, det finns fjärr-styrd grind och poolen på 9×4 m är uppvärmd, med överdrag och med terrass runt om poolen. Det finns egen brunn och fri utsikt mot vinfälten, utan insyn.

Det finns värmepump för uppvärmning (och kyla), öppen spis med kassett (insats) och solpaneler som ger en intäkt på 2500€ per år. Uthyrning av gästlägenheterna kan ge en intäkt på ca 6500€ per år.

Den charmiga byn ligger vid en lagun, med cykelavstånd till Medelhavet och det finns restaurang, affär, bageri mm, du har 10 minuter till den mysiga staden Narbonne.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: PEY550 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Du vet väl att du kan Söka & Sortera direkt bland alla objekt efter din egna krav. Klicka på symbolen!sf2_298px_yellow